TENTOONSTELLING: kunstparcours Invitro


Kunstenparcours Invitro 2021 'Bedenksel'

Fabriek A Brak organiseert voor de derde keer het kunstenparcours "INVITRO". 

Wandel doorheen het dorp van Wachtebeke langs het beeldend werk van jonge (15 -29 jaar) lokale kunstenaars. De wandelroute brengt je langs fotografie, illustratie, schilderkunst, beeldhouwwerken en zoveel meer tentoongesteld in vitrines en vensters van woningen, winkels en publieke gebouwen. 

Deze gratis tentoonstelling duurt twee weken; van vrijdagavond 16/04 om 20u t.e.m. zondag 02/05 om 18u en is dag en nacht 24/7 te bezoeken. 

Voor meer info kan je terecht op het facebook evenement.


F.A.B. zKT JONG ARTISTIEK TALENT voor expo "Invitro"

--> Ben jij tussen 15 en 29 jaar?

--> Woon je in Wachtebeke of omgeving?
--> Bezig met beeldende kunst; fotografie, beeldhouwkunst, grafiek, illustratie, video, schilderkunst, installaties, collage, textiel, film, ... een combinatie, iets tussenin, of iets compleet anders? Welkom!
--> Wil jij een 'vitrine', een plekje achter glas om je artistiek project te tonen aan de buitenwereld en deel uitmaken van een prachtig dorpsparcours doorheen Wachtebeke van 16 april tem 2 mei?
--> In het thema ‘BEDENKSEL’ krijgt iedereen de tijd een inzending te maken. Je mag hier uiteraard zo breed mee omspringen als je wil, laat het thema een inspiratie zijn en geen beperking. Om het thema nog wat door te trekken vragen wij aan elke kunstenaar om zijn/haar proces vast te leggen of bij te houden. We denken hierbij aan: schetsen, probeersels, maquettes, inspiratiebronnen, go-to achtergrondmuziek,... . Om jullie hierbij te helpen krijgt iedereen ook een wegwerpcamera van ons.
--> Helemaal gratis!
--> Deadline voor inschrijven: zondag 28 Februari 23u59


Facebookevenement "Invitro zoekt talent"

 

Meer info? Stuur een bericht naar Ulrike Fabriek A Brak of via mail


AFGELAST (corona)--> 2021!                                Tentoonstelling: kunstparcours "Invitro" 2020

FABRIEK A BRAK organiseert voor de derde keer het kunstparcours "INVITRO".

Wandel doorheen het dorp van Wachtebeke langs het beeldend werk van jonge (15-29 jaar) lokale kunstenaars, achter glas. De wandelroute brengt je langs vitrines en vensters van woningen, winkels en publieke gebouwen vol met kunst.


Deze gratis tentoonstelling duurt van vrijdagavond 17/04 om 20u t.e.m. zondagavond 03/05 om 20u en is dag en nacht 24/7 te bezoeken.


>>> Vernissage Invitro kunstparcours <<<
Vrijdagavond 17 april: 20u00-23u00: feestelijke opening met receptie aan Jeugdhuis 't Kasseiken. Iedereen is welkom!

>>> Finissage Invitro kunstparcours <<<
Zondagnamiddag 3 mei: 14u00-20u00: feestelijk slotmoment in de voortuin van 't Kasseiken.

KUNSTENAARS & LOCATIES:
Komen binnenkort online!

 

Facebookevenement INVITRO 2020