GEPLANDE ACTIVITEITEN

KUNSTPARCOURS INVITRO 28-04 TEM 06-05-18

Nieuw dit jaar is het kunstparcours 'Invitro'. Fabriek A Brak geeft jonge kunstenaars (15-29 jaar) uit de buurt de kans om hun werk te exposeren tijdens de week van de amateurkunsten (WAK2018) in april en mei. Het beeldend werk komt terecht in vitrines van woningen en winkels langs een wandelroute in het dorp van Wachtebeke.

 

Wil jij graag naar buiten komen met wat je allemaal maakt en dit tonen aan het groot publiek in Wachtebeke en omstreken? Schrijf je dan in via het formulier tem 18 maart.


Fotostudio@BIB 14-03-18

Op 14-03-18 kan je tussen 14 en 17 uur terecht in de bibliotheek van Lochristi voor een initiatie 'fotostudio'. We gaan aan de slag met een greenscreen en kaften van kinderboeken. Wil je jezelf graag zien op de kaft van je favoriete boek? kom dan zeker eens langs die dag! 


ZEEFDRUK@BIB 24-03-18

Zaterdag 24 maart vind je ons tussen 10 en 12u in de bib van Lochristi. Dan gaan we aan de slag met zeefdruk. Breng een T-shirt mee en bedruk deze zelf helemaal gratis of koop een tote bag van FAB voor 4 euro. 


Opendeurdag puyenbroek 29-04-18

Vind ons op de opendeurdag van Puyenbroeck op zondag 29 april. Fabriek A Brak verzorgt er een "upcycle your bike workshop". Alles staat in teken van de fiets en hoe je die kan opleuken! Fiets met je stalen ros tot bij ons en laat ons je helpen om je fiets helemaal te personaliseren naar jouw smaak!


FAB@Kringwinkel

Fabriek A brak en de kringwinkel slaan de handen in elkaar voor een upcycleavond. Onze upcycle van de maand wordt tevens gesponsord door vzw De Cirkel. Stay tuned voor meer informatie!