Ons talent

Leonie D'hondt (Lelonie)

 

Leonie is één van onze trouwste en gemotiveerde lesgeefsters.

Gepassioneerd en enthousiast gaat leonie aan de slag met haak en arigurumireeksen. Leonie maakt eigen patronen en betovert je helemaal met haar kennis en hartstocht voor het haken.

Meer info over Leonie vind je hier: 

https://lelonieblog.wordpress.com

Sofie Beys (BEYS)

 

Sofie Beys beter bekend als 'Beys' is een getalenteerd ledernaaister uit het Gentse. Bij Fabriek A Brak geeft ze naailessen voor beginner en gevorderde en in haar privéleven produceert Sofie een arsenaal van hippe schouder -en handtassen uit gerecycleerd leder..


Meer info over Sofie: 

https://www.sofiebeys.be

Jessie Coppens (Oskar & Suzie)

 

Jessie (de voormalige beroepskracht van Fabriek A Brak) is helemaal in de ban van touw en al het moois dat je ermee kan maken. Ze specialiseerde zich in het maken van plantenhangers en wall hangings waar je huis op slag een stuk warmer van wordt. 


Meer info over Jessie: 

https://www.facebook.com/oskarensuzie/


Lisa Goethals

 

Lisa is onze rots in de branding als het gaat om fotografie. Analoog of digitaal.
Vol passie kom je Lisa overal achter haar camera tegen. Wolken, bloesem en knappe jongens doen haar hart sneller slaan.

 

 

 


www.lisagoethals.be

Amke Thylys (Kleurenkoorts)

 

Onze grafische wonder woman! Amke maakt meermaals per jaar affiches voor Fabriek A Brak. Ook van het ontwerpen van een logo is ze niet vies. Fuiffotografie is nog één van haar talenten.

 

 

 


https://www.facebook.com/Studio.kleurenkoorts/ 

Marion Naudts (Marion Maakt)

 

Marion is onze recentste aanwinst. Marion is helemaal in de ban van natuurlijke verzorgingsproducten en deelt die kennis graag met anderen. Ze maakt en maakt en maakt tot haar recepten helemaal op punt staan en is gedreven om haar verzorgingsproducten een puur, natuurlijk en eerlijk te bezorgen.

 

 

https://www.facebook.com/marionmaakt.Workshops/


Vrijwilliger worden?

Wil jij zelf iets betekenen voor Fabriek A Brak?

Spreekt creatief bezig zijn jou aan of wil je net jouw eigen talenten ontdekken?

Ben je tussen de 15 en 29 jaar? Dan kan je je steeds inschrijven voor onze activiteiten. Maar je kan ook meer doen dan dat! Je kan je opgeven als vrijwilliger bij Fabriek A Brak. Bedenk of organiseer workshops samen met ons, werk mee aan workshops/expo's/acties/... Of wordt lesgeefster en begeleidt helemaal zelf je workshops! Uiteraard met de nodige ondersteuning.
Interesse? Laat van je horen!